Peršokti prie turinio

Kaip manote kas yra Angle?:)

Temoje atsakymų: 39

Apklausa: Balsuokit: (23 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Kas jis tox dabar?

1. Tweener (11 balsai(-ų) [47.83%])

Balso procentinis santykis: 47.83%

2. Face (7 balsai(-ų) [30.43%])

Balso procentinis santykis: 30.43%

3. Heel (che jej kas girtas uzhejtu) (5 balsai(-ų) [21.74%])

Balso procentinis santykis: 21.74%

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

#1 Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

2006-02-02, 23:43

Tajgi balsuokit.
Ash balsuoju uzh tweener, nes turiu tokius tweener ir face apibrezhimus:
Tweener: a tweener is a character who is portrayed as being morally neutral or ambiguous
Face: a face is a character who is portrayed as being moral or approving.

Ka mes turim...
1) Kojos lauzhima moteriai
2) Du smugius su kede tejsejuj nematant
3) low blow tejsejuj nematant...
4) Itartinaj arti ringo virves darant school boy role-up (nors kamera ir neparode, bet...)

Na, taj man chia i "moral or approving" minimaliai panashu...
Tajgi tweener...

Kas sako kad Face, taj duokit kito tokio face pavyzdi, kuris mushtu moteri ir tejsejuj nematant shitaip cheetintu...;)

Nuotrauka
Nuotrauka

#2 TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0

2006-02-03, 00:03

Nu nezinau apie chetinima, bet mustu moteri... hmmmm... Dudley tinka ? ;)

#3 Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

2006-02-03, 00:21

Rodyti pranešimąTruBaller, Feb 3 2006, 12:03 AM, pasakė:

Nu nezinau apie chetinima, bet mustu moteri... hmmmm... Dudley tinka ? ;)
Emmmm.... O chia kuris ish Dudley'u face?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Shiaip jej rimtaj, taj abu Dudley, netgi ne tik pagal mano, bet ir pagal `Maliok` apibrezhima patenka butent i tweener:) Nes jie ir Face bobas ir Heel bobas ten per stala triokshdavo:)
Taip kad jej ir toliau tejgi kad Angle Face, taj tex surast realu Face, kuris:
1) mushtu moteris
2) cheetintu pirmam poste paminetajs budajs.

Nuotrauka
Nuotrauka

#4 TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0

2006-02-03, 00:36

Tai as cia tik toki kaip pavyzdi pateikia neteigdamas, kad jis face ;) As vistik manau, kad apsistociau ties tavo nuomone - tweener, bet kazkaip nebalsuoju, nes dar tik viena jo matcha po to kai jis grizo i SD temaciau.

#5 `MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2006-02-03, 07:23

Na, mano nuomone buvo jau nekarta pasakyta ir pagrista. O del pavizdzio... A! Taigi toli eiti net nereikia i istorija;) John Cena! Taigi kas Litai dave FU? Kas smoge Angle'ui su dirzu per Unforgiven?
Tik pasikartosiu:
Kurt Angle - FACE (WWF Attitude style;)

#6 Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

2006-02-03, 11:31

Rodyti pranešimą`MalioK`, Feb 3 2006, 07:23 AM, pasakė:

Na, mano nuomone buvo jau nekarta pasakyta ir pagrista. O del pavizdzio... A! Taigi toli eiti net nereikia i istorija;) John Cena! Taigi kas Litai dave FU? Kas smoge Angle'ui su dirzu per Unforgiven?
Tik pasikartosiu:
Kurt Angle - FACE (WWF Attitude style;)
O low blow? Kur Cenos?
Kur lajkymasis ringo virves (na bent jau ma taip atrode)
Be to ir su dirzhu uzhvazhiavo tik viena karta, ne du - irgi skirtumas (tipo jej viena, galima ajshkinti impulsyviu poelgiu, o jej du - taj jau viskas daroma su logika).
Be to Litaj dare metima, o ne skausminga vejxma... Tik nubaude ja ir viskas. O Angle dar pakankino - vel gi skirtingi dalykaj...
Tajgi Cena chia netinka.
Prashom kita pavyzdi tokio FACE, atitinkanchio shiuos tweener pozhymius;)
(lauzhima moteriai, low blow, 2 smugiai su nelegaliu dajktu, ir, na shis nebutinas nes nera labaj ajhsq - lajkymasis ringo virves pininant).
Man taj Cena che nej pro kur viso shito atrodo nepadare...;)

Nuotrauka
Nuotrauka

#7 TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0

2006-02-03, 11:36

Tai cia net bet koki pavyzdi pateikus galima sakyti, kad jis netinkamas. Cia man kazkaip jau tokia kvaila diskusija atrodo ;)

#8 Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

2006-02-03, 11:59

Rodyti pranešimąTruBaller, Feb 3 2006, 11:36 AM, pasakė:

Tai cia net bet koki pavyzdi pateikus galima sakyti, kad jis netinkamas. Cia man kazkaip jau tokia kvaila diskusija atrodo ;)
Nu kodel...
Ash tiesiog sakaw, kad taj ko pridare Angle, nera padares jox Face - tajgi, jis nera Face, arba jis naujo, ka tik `Maliok` sukurto standaro face... Kodel diskusija kvajla nzn - ar kad `Maliok` patejke Cena kaip pavyzdi, ar kad ash irodzhiau kad tas pavyzdys neatitinka to KO ASH PRASHIAU.
Dabar tu sakaj kad ash bet ka suvartysiu, bet ash labaj tixliai parashiau kokio Face pvz rejkia, ir jo kol kas nera...

Nuotrauka
Nuotrauka

#9 TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0

2006-02-03, 14:05

Ogi kvaila todel, kad non-face yra butent tie zmones, kuria kazkiek kartu trenke su kede, kazkada padare low blow ir panasiai. Cia gi ne kazkokia formule. Stai del to tai ir yra gan kvaila diskusija.

#10 Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

2006-02-03, 14:11

Rodyti pranešimąTruBaller, Feb 3 2006, 02:05 PM, pasakė:

Ogi kvaila todel, kad non-face yra butent tie zmones, kuria kazkiek kartu trenke su kede, kazkada padare low blow ir panasiai. Cia gi ne kazkokia formule. Stai del to tai ir yra gan kvaila diskusija.
Formule-ne forumle, bet Face visada buvo uzh geri kovojantis zhmogus. Net jej ir sutinkam, kad jis kovoja visokiom priemonem. Vis del to, tiek kiek ash ishvardinaw, bet kokiam Face'uj yra per daug (nes tokio Face nera, bent jau ash nezhinaw). Nesutinki?

p.s. Turim girta zhmogu prabalsavusi:D

Nuotrauka
Nuotrauka

#11 `MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2006-02-03, 14:27

Na cia jau pasidaro tikrai nerimtai. Tu gal lauki, kad as tau pateiksiu Kurt Angle'o klona?

Rodyti pranešimąFortaz, Feb 3 2006, 11:31 AM, pasakė:

O low blow? Kur Cenos?
Kur lajkymasis ringo virves (na bent jau ma taip atrode)
Be to ir su dirzhu uzhvazhiavo tik viena karta, ne du - irgi skirtumas (tipo jej viena, galima ajshkinti impulsyviu poelgiu, o jej du - taj jau viskas daroma su logika).
Be to Litaj dare metima, o ne skausminga vejxma... Tik nubaude ja ir viskas. O Angle dar pakankino - vel gi skirtingi dalykaj...
Tajgi Cena chia netinka.
Prashom kita pavyzdi tokio FACE, atitinkanchio shiuos tweener pozhymius;)
(lauzhima moteriai, low blow, 2 smugiai su nelegaliu dajktu, ir, na shis nebutinas nes nera labaj ajhsq - lajkymasis ringo virves pininant).
Man taj Cena che nej pro kur viso shito atrodo nepadare...;)
Visu pirma musu diskusija (gal cia tik man atrodo;) virsta ne diskusija (kuria as iprates su tavim tureti), o i prikabiavima. Man tai istikruju nemalonu. Antras dalykas, tu kazkada pats man reges sakei: "Ar ne didesne tikimybe, kad apsiriks tas zmogus, kuris sako, kad kazkas niekada neivko, o ne tas kas teigia, kad ivyko". Neprisimeni tokius zodziu? Taigi, pradekime nuo to low-blow'o:

SmackDown! Results November 07, 2003 pasakė:

Referee: Brian Hebner
John Cena vs. Rey Mysterio
<...> Rey then went for the West Coast Pop but Cena hit Rey with a low blow as he came off the top rope and this went undetected by the referee.
The finish:
John Cena then planted Rey Mysterio with the FU and then pinned him for the three count to get the win with the crowd behind him, even though they weren't against Mysterio.
Winner - John Cena
The Aftermath:
As Cena celebrated in the ring, some music started playing and Paul Heyman led out Team Lesnar. Paul complimented Cena on his victory. The fans chanted "Cena, Cena!"
Dar noriu pabrezti, kad tuo metu Cena padare faceturn'a, kai isdave Brock'a ir pradejo su jo feudint (dar pries si matcha - taigi matche jis jau atliko face'o pareigas).
2. "Impulsiviai" trenkdamas su dirzu, argi jis nezinojo, kad tai gali padeti jam laimeti matcha? Beto, as vertinciau tai 'impulsiviai', jei jam butu nusispjaut ar tai mato teisejas ar ne - impulsiviai, jei jis butu inirses ir jam butu nesvarbi DQ. O cia jis smoge, kai mane jog referis be samones. Taigi cia visiskai nepateisinama.
Lita ir Melina? Tai gal as esu kaltas, kad Cena nutare pasinauduoti FU, o ne STF; o Kurt'as Ankle Lock'u, o ne Angle Slam'u? "Nubaude"? Tai ir Melina jis nubaude - beto publikai tai labai patiko. O jau kokiu judesiu tu pakelei ranka i moteri - manau svarbiausiai tas faktas, kad abu face'ai ja pakele;)

P.S. Cena ir Kurt'as ir neturi buti visiskai panasus face'ai - juk as sakiau, kad Angle'as yra "vyriskos ziurovu puses face'as", o Cena "moteriskos/vaikiskos".

#12 Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

2006-02-03, 14:33

Ash itkraj nepriekabiauju ir klono neprashaw.
Jej nori galim nebekalbet, ta tema.
Savo zhodzhius ash puikiai prisimenu.
Ir vis del to nelajkau priekabiavimu prie zhodzhiu dalyko, jej ash mataw skirtuma
1) tarp lauzhimo ir metimo moters atzhvilgiu,
2) tarp smugio su dirzhu - ir dvieju smugiu su kede..

kas del antro, taj galim nesiginchyti, be to ir p.s. parashiau:)
kad del pirmo - ash jauchiu skirtuma del to, kaj geriems zhmonems pavyzdys tarsi sako: 'piktus zhmones rejkia nukenksminti, net jej jie butu ir moteris' - na chia taip, tas tavo WWF atitude eros face... Bet viena yra kaj moteris yra imama ir nujungiama, o kita - kaj ji dar pakankinama... (che manychiau zhodis SADIZMAS atranda savo vieta - o kaip jis tau prie Face, tinka?) O kad publikaj taj patiko, taj dar nerejshkia kad Kurt face:)

p.s. "O cia jis smoge, kai mane jog referis be samones" - o chia didelis klausimas ka jis mane tuo metu:P
p.p.s. Kaj daromas low blow, taj man automatishkaj shiaip rejshkia kad tas zhmogus arba ne face, arba face-nesusipratimas (t.y. nelabaj tinkamaj igyvendina writeriu sumanymus);)
p.p.p.s. jej ir toliau manaj kad kabinejuosi prie zhodzhiu, lockink tema joj parashes;)

Nuotrauka
Nuotrauka

#13 `MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2006-02-03, 14:40

Rodyti pranešimąFortaz, Feb 3 2006, 02:33 PM, pasakė:

Ash itkraj nepriekabiauju ir klono neprashaw.
Jej nori galim nebekalbet, ta tema.
Savo zhodzhius ash puikiai prisimenu.
Ir vis del to nelajkau priekabiavimu prie zhodzhiu dalyko, jej ash mataw skirtuma
1) tarp lauzhimo ir metimo moters atzhvilgiu,
2) tarp smugio su dirzhu - ir dvieju smugiu su kede..

p.s. "O cia jis smoge, kai mane jog referis be samones" - o chia didelis klausimas ka jis mane tuo metu:P
1. Teisiog susidaro toks ispudis, kad tau svarbiau kaip uzpuole moteri, o ne "ar isvis uzpuole". Isivaizduok toki dalyka:
Eini gatve, pries tave eina simpatiska mergina - parbiega prie jos viriokas ir meta ja nuo nugaros ant zemes; po to atbega kitas viriokas ir lauzo jai koja, pabega. Tai tau bus didesnis nieksas tas, kuris jai lauze koja? ;) Man tai svarbiausia, kad vyru buvo uzpulta moteris.
2. "Wrestlingo pasaulyje" siaip smugis su dirzu paprastai yra sellinamas/vaizdojamas stipresniu, nei smugis su kede;)

#14 Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

2006-02-03, 14:48

Rodyti pranešimą`MalioK`, Feb 3 2006, 02:40 PM, pasakė:

1. Teisiog susidaro toks ispudis, kad tau svarbiau kaip uzpuole moteri, o ne "ar isvis uzpuole". Isivaizduok toki dalyka:
Eini gatve, pries tave eina simpatiska mergina - parbiega prie jos viriokas ir meta ja nuo nugaros ant zemes; po to atbega kitas viriokas ir lauzo jai koja, pabega. Tai tau bus didesnis nieksas tas, kuris jai lauze koja? ;) Man tai svarbiausia, kad vyru buvo uzpulta moteris.
2. "Wrestlingo pasaulyje" siaip smugis su dirzu paprastai yra sellinamas/vaizdojamas stipresniu, nei smugis su kede;)
Ash kol tu rashej paeditinaw, taj sorry, bet gal kaip nors pertajsyk, manaw aciras pastabu daugiau;) Ypach susijusiu su SADIZMU... Nes butent jauchiu skirtuma tarp moters pargriovimo ir jos kankinimo... Sadizmas...

Nuotrauka
Nuotrauka

#15 `MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2006-02-03, 14:52

Rodyti pranešimąFortaz, Feb 3 2006, 02:33 PM, pasakė:

p.p.s. Kaj daromas low blow, taj man automatishkaj shiaip rejshkia kad tas zhmogus arba ne face, arba face-nesusipratimas (t.y. nelabaj tinkamaj igyvendina writeriu sumanymus):)
Nes tu mastai kaip konservatorius - tu tarsi pripazisti tik klasikini face'o interpretavimas, bet kaip sake Tru, negalima viskuo surasyti, kaip formule. Tu bandai isivaizduoti Kurt'a, kaip klasikini "moralini" face'a - o jis toks nera. Nes eina laikas, zmones keiciasi ir keicia savo simpatijas ir isitikinimus - taigi ir face'o supratimas pakencia pakeitimu ir modifikavimu;)

#16 Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

2006-02-03, 14:54

Rodyti pranešimą`MalioK`, Feb 3 2006, 02:52 PM, pasakė:

Nes tu mastai kaip konservatorius - tu tarsi pripazisti tik klasikini face'o interpretavimas, bet kaip sake Tru, negalima viskuo surasyti, kaip formule. Tu bandai isivaizduoti Kurt'a, kaip klasikini "moralini" face'a - o jis toks nera. Nes eina laikas, zmones keiciasi ir keicia savo simpatijas ir isitikinimus - taigi ir face'o supratimas pakencia pakeitimu ir modifikavimu;)
Nu ne, sakaw, paeditinaw visa posta - ten parashew, kas ir kaip...
T.y., ash buchiau linkes lajkyti kurta ne moraliniu face: " 'piktus zhmones rejkia nukenksminti, net jej jie butu ir moteris' - na chia taip, tas tavo WWF atitude eros face"
Man idomiausia ka apie sadizma atrashysi;) Nes taj jau i joki face manaw neieitu...:)

Nuotrauka
Nuotrauka

#17 `MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2006-02-03, 15:03

Rodyti pranešimąFortaz, Feb 3 2006, 02:54 PM, pasakė:

Man idomiausia ka apie sadizma atrashysi;) Nes taj jau i joki face manaw neieitu...:)
I sadizma as tau niekaip neatrasisiu. Nes as, anot taves, manau, kad svarbiausia sioje situacijoje, kad abu face'ai pakele ranka i moteri - o kaip jie tai padare, cia antroj eilei. Tiesiog nesuprantu (gal pagal savo auklejima, isitikinimus, pricipus) kaip galima pasakyti, kad kazkoks is siu dalyku yra minkstesnis: smogti i veida moteriai, numesti ant grindu moteri, padaryti lauzima moteriai ir t.t. :)

#18 Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

2006-02-03, 15:08

Rodyti pranešimą`MalioK`, Feb 3 2006, 03:03 PM, pasakė:

I sadizma as tau niekaip neatrasisiu. Nes as, anot taves, manau, kad svarbiausia sioje situacijoje, kad abu face'ai pakele ranka i moteri - o kaip jie tai padare, cia antroj eilei. Tiesiog nesuprantu (gal pagal savo auklejima, isitikinimus, pricipus) kaip galima pasakyti, kad kazkoks is siu dalyku yra minkstesnis: smogti i veida moteriai, numesti ant grindu moteri, padaryti lauzima moteriai ir t.t. :)
Na chia Lietuvos istatymaj manaw viska yra aprashe grazhiai, kaip pvz...
Manaw che XEUS galetu paliudyt, kad uzh uzhpuolima su kankinimajs didesnes bausmes ejna, nej uzh uzhpuolima be kankinimu.

Ir...
Jej yra pasakoma kad vienas ish dalyku yra blogesnis uzh kita, taj nerejshkia kad tas kuris nera tox blogas yra geras... Ash to niekad nesakiau...

Grizhtant prie temos...
Apie sadizma...
Tajgi...
Ash Cenos poelgyje sadizmo neizhvelgiu, o Angle - izhvelgiu. O kaip tu?

Nuotrauka
Nuotrauka

#19 Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36

2006-02-03, 17:07

Fortaz, o Ric Flair ir amzina atelsi Eddie niekad nebuvo face? :) Jie juk visada naudoja/-o dirty tactics...

#20 Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

2006-02-03, 17:12

Rodyti pranešimąLix, Feb 3 2006, 05:07 PM, pasakė:

Fortaz, o Ric Flair ir amzina atelsi Eddie niekad nebuvo face? :) Jie juk visada naudoja/-o dirty tactics...
Taj kaip chia pasakius...
Eddie taj visada WWE buvo heel/tweener
O del Ric - sakyk lajkotarpi kada jis buvo Face, zhiuresim kovas ish to lajkotarpio, galvosim kartu akas jis tada buvo - face ar tweener:)

Nuotrauka
Nuotrauka

#21 `MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2006-02-03, 17:23

Rodyti pranešimąFortaz, Feb 3 2006, 03:08 PM, pasakė:

Grizhtant prie temos...
Apie sadizma...
Tajgi...
Sadizmas... Kiek as zinau (dabar net i zodyna pasiziurejau;D - tai yra situacija, kai zmogus gauna seksualini pasitenkinima is ziaurumo. Kurt'as buvo be sipsenos, kai tai dare - ir jis butent, taip pat kaip Cena, "nubaude" Melina uz isikisima.
Bet sio klausymu pas mus diskusija nepavyks, nes dar karta pasikartuosiu - man yra svarbus moters uzpuolimo faktas, o ne "kaip" jos buvo uzpultos;)

#22 Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

2006-02-03, 17:44

Nu taj kad tu nenori ishgirst (tixliau perskajtyt) ka ash sakaw...
Taip svarbu kad moterys buvo uzhpultos...
Bet taip, ash sutinku, kad taj gali shiuolajkinis face padaryti... (ko tu irgi nelabaj mataj kad sutinku)
Bet kaip pac sakej, "kaip jie tai padare, cia antroj eilei" - taj butent ta antra eile ir ackiria man shiuolajkini Face nuo tweener... Face negali tureti sadizmo bruozhu savo elgesyje...
Beje, sadizmas, nzn kokiam zhodyne zhejaj, bet ishtraukej ne tokia man palankia rejkshme (kuri yra medicinine, ir shiuo atveju ne i tema) ish dvieju:
1. med. lytinio pasitenkinimo patyrimas kankinant partnerį.
2. prk. kankinimo aistra, mėgavimasis kitų kančiomis

chia ish dabartinio lietuviu kalbos zhodyno...
taip kad...
Taip kad ish naujo uzhduodu klausima:

Nuotrauka
Nuotrauka

#23 `MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2006-02-03, 17:56

Rodyti pranešimąFortaz, Feb 3 2006, 05:44 PM, pasakė:

Nu taj kad tu nenori ishgirst (tixliau perskajtyt) ka ash sakaw...
Taip svarbu kad moterys buvo uzhpultos...
Bet taip, ash sutinku, kad taj gali shiuolajkinis face padaryti... (ko tu irgi nelabaj mataj kad sutinku)
Bet kaip pac sakej, "kaip jie tai padare, cia antroj eilei" - taj butent ta antra eile ir ackiria man shiuolajkini Face nuo tweener... Face negali tureti sadizmo bruozhu savo elgesyje...
Beje, sadizmas, nzn kokiam zhodyne zhejaj, bet ishtraukej ne tokia man palankia rejkshme (kuri yra medicinine, ir shiuo atveju ne i tema) ish dvieju:
1. med. lytinio pasitenkinimo patyrimas kankinant partnerį.
2. prk. kankinimo aistra, mėgavimasis kitų kančiomis

chia ish dabartinio lietuviu kalbos zhodyno...
taip kad...
Taip kad ish naujo uzhduodu klausima:
Tai as dar karta pakartosiu - neizvelgiu sadizmo, nes net tavo pateiktose apibrezimose buvo pamineta "pasitenkinimo patyrimas; megavimasis" - as to nemaciau ir tu nepamatytum jei perziuretum, nes jis ne sipsojosi - jis buvo pissed off ir ja (jau nusibodo kartuoti;) "nubaude".

#24 Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

2006-02-03, 18:05

Taj jis taj padare nenoredamas?
Nes taip gawnisi pagal tave...
Nes mat kaj zhmogus kazhka nori padaryt, ir padaro... Taj jis lajmingas:) Nemanaj?
O jej jis lajmingas kankindamas - taj sadizmas... Nemanaj?

Nuotrauka
Nuotrauka

#25 `MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2006-02-03, 18:17

Rodyti pranešimąFortaz, Feb 3 2006, 06:05 PM, pasakė:

Taj jis taj padare nenoredamas?
Nes taip gawnisi pagal tave...
Nes mat kaj zhmogus kazhka nori padaryt, ir padaro... Taj jis lajmingas:) Nemanaj?
O jej jis lajmingas kankindamas - taj sadizmas... Nemanaj?
Nemanau. As maciau situacija taip. Kurt'as tvarke savo reikalus, o Melina tiesiog ji uzpuole - Angle'as pamoke ja ir parode jai savo vieta. Gindamas savo interesus ir pastates issisokele i savo vieta, nebutinai jauti pasitenkinima arba, tuo labiau, megavimasi - cia yra savo poziciju ir statuso parodymas, kitaip savo autoriteto ginimas - tai yra visai iprastas (jei jau is psichologios puses ziureti) musu gyvuliskos puses parodymas;)

Vartotojų skaito šią temą: 5

narių: 0, svečių: 5, slaptų narių: 0