Peršokti prie turinio

Kaip as susidomejau wrestlingu

Temoje atsakymų: 69

#1 Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2

2005-07-27, 09:43

na istikruju mane wrestlingu sodomino DaBloK ;) uzejau i wwe knla kazkokia nesamone parasiau (tada btv buvau mates viena sou) uzstumiau ir tada msg DaBloK nu ir prasidejo........

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

#2 TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0

2005-07-27, 09:45

Sitta tema turetu buti kitur ;)

#3 Guest_[kurt]_*

• Svečiai

2005-07-27, 10:11

man Shadow pasake

#4 RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
  • 1701 Pranešimai:
0

2005-07-27, 10:18

As pradejau dometis wrestlingu kai brytas juo susidomejo , pradzioj man buwo neidomu , bet po to pamegau :wink:
Nuotrauka

#5 Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36

2005-07-27, 10:33

Nu cia dabar ilgai ir nuobodziai...

Viena grazia(o gal ir ne, nes neprisimenu) diena, kai man buvo 9-10 metu, atvaziuoja mano brolis is Gariunu, kur vaziavo pirkti zaidimu ir atveza toki zaidimeli pavadinimu Smackdown! ant PS1. As klausiu 'Kas cia per zaidimas?', man atsako 'Girdejau kad neblogas tai nupirkau'. Na man tas zaidimas tikrai patiko zaidziau, zaidziau, paskui kiek nusibodo.

Bet veliau isejo zaidimas Smackdown! 2: Know Your Role. tai zinoma isigijome ir sita zaidima ir jis man labai, labai patiko. Labai susidomejau, vis zaidziau ir zaidziau, net pradejau vaikscioti i wwf.com ir dometis wrestlingu. Krc is zaidimo suzinojau apie wrestlinga tikrai nemazai. Na bet su laiku aisku tas zaidimas, vistiek atsibodo, o wrestlingas buvo pamirstas.

Veliau nusipirke PS2, netrukus isigijom ir Smackdown!: Shut Your Mouth. Na as ji pazaidziau, pasidziaugiau, bet gan greitai uzkniso ir ji taip greit meciau.

O dar gal uz kokiu metu ar daugiau, pamaciau wrestlinga per BTV :( Taigi tada ziurdeavau kas savaite, o kai netycia uzklydau cia, tai ir pradejau labiau dometis wrestlingu ir siustis naujausius matchus.

Turbut tiek ;)

#6 `MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2005-07-27, 11:47

Visu pirma as perkeliau tema i "Bendras" nes ji visgi susieta su wrestlingu. :wink:
Wrestlingu susidomejau pries gal kazkurtais 8 metus. Tada dar ziurejau toki kanala kaip "Cartoon Network". Kai filmukai baigesi vakare (apie 9 valanda), as pradejau pastebeti tokias gan idomias mustines - tada pirma karta isgirdau zodi "wrestling". Si laida buvo WCW Nitro. Rode ja anglu kalba ir as pradejau ziureti sia laida kiekviena penktadieni. Ir kaip manote koki as wrestleri pamaciau pirma? Sting! Jodais-baltais dazais. Todel sis gimikas iki siol vienas svarbiausiu man. Rode gal kokius metus - tada Cartoon Network per Balticum dingo. Deja. Ir del to kad neturejau jokiu informacijos saltiniu (neturejau nei interneto, nei TV palidovo0 - teko metams pamirsti apie pro-wrestlingo egzistavima. Nors buvai labai nusivyles - per paliginus trumpa laika tapau didziuliu wrestlingo fanu. Bet po metu kazkaip atsiduriau DSF kanale vakare. Ir kagi as pamaciau? WCW! Tik vokieciu kalba. Taigi ir cia pradejo sestadieniais isijungti DSF - ir bandziau isgirsti anglu kalba po vokieciu diktoriau balsu :D Bent kazka bandziau suprasti. Po metu ir siame kanale nebeliko WCW. Taigi dviem metam vel teko pamirsti apie wrestlingo egzistavima! *DOUGH!* Bet veliau man pagaliau nusipirko kompiuteri ir pravede ineta. Ir kai as landziojau inete aptikau (tada dar egzistavusia) WCW puslapi. Buvo nastalgiska prisiminti si mano pomegi... Pradejau sekti naujienas (nors paciu sou dar nemokejau ir nezinojau is kur gauti). Rimtai pradejau siusti media ir ziureti sou pries dvejus metus. Taigi vat dabar as cia :wink:

#7 Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0

2005-07-27, 11:50

Čia buvo labai labai senai, man buvo apie 5-6 metai, pagrinde viskas prasidėjo nuo Segos, ten buvo nerealus keco WWF žaidimas, atsimenu takeri, diesel, yokuzuna, bret hart, lex luger, doink the clown, million dollar man, dar daug ten buvo, tą žaidimą ištisai žaidžiau. Atsimenu kartais net per telika rasdavau kokį matchą, prisimenu WCW vaizdus, kaip Hoganas kažką šnekėjo, bet čia man buvo apie 8-10 metų, paskui atsimenu mačiau kažkokią Edge`o kovą, čia dar vėliau. Sekantis didelis mano šuolis wrestlingo link buvo kokiais 2002-2003 metais, kai atėjau į IRC, ten sedėjo toks vienas žmogus nicku Hardy_Boy (vėliau tapom neblogi draugai, o kiek prichatinom...) jis man prisakė siųstis wrestlingą pradžioj iš visokių P2P kaip kazaa ar imesh, ten pamačiau pirmus matchus, pvz su hardziais, nežinau kodėl, bet visi kovotojai man atrodė matyti ir pažįstami :D Vėliau atsirado wrestlingmedia.ru, nu neatsirado, bet mes atradom :D O vat dabar, kai pradėjo rodyt RAW, pradėjau ir aš žiūrėt, po kelių mėnesių pradėjau pilnai siųsti RAW, SD, PPV ir kitus matchus, o vėliau dar ir forumą įkūriau, čia atrodo buvo šių metų vasario mėnėsį, čia LABAI daug išmokau, pamačiau, ir vis dar studijuoju :D

#8 koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0

2005-07-27, 12:22

na anksciau pora kartu buvau mates wrestlinga per DSF , po to per LNK maceu filma Ready 2 Rumble , o galiausiai paziurejau Bam whois radau chan #wwe o topice shy foruma , nuo to viskas ir prasidejo
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

#9 TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0

2005-07-27, 12:23

Maliok, as sita tema perkeliau is cia tenai jei ka... Si tema siaip nera tiesiogiai susije su wrestlingu todel ja ten ir padejau. Nu bet kaip tu nori. Man dideles problemos tai nesudaro.

#10 `MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2005-07-27, 13:03

TruBaller pasakė:

Maliok, as sita tema perkeliau is cia tenai jei ka... Si tema siaip nera tiesiogiai susije su wrestlingu todel ja ten ir padejau. Nu bet kaip tu nori. Man dideles problemos tai nesudaro.
Atsiprasau - nezinojau :D Man irgi nera jokio skirtuma - gali jei nori ja perkelt atgal :)

#11 DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
  • 1612 Pranešimai:
0

2005-07-27, 15:22

Na visu pirma kanale #va_playstation (atrodo) Bamsako Stone Cold Steve Austin is back. Paziurejau ta jo sugrizima, visiskai zalias ir nieko nesuprates likau :oops: Kazkaip kita diena visiskai nesimiegojo ir junginejau per kanalus - ziuriu rodo kazkokias kovas. Galvoju piece of sh*t. Nors visa laida perziurejau idemiai :) Tada pradejau ziureti kas savaite, ir veliau Bam tam paciam #va_playstation pasake kad yra kazkoks nearealus game SD! vs RAW! :D Kaip tik greitom dienom pasitaike kelione i Klaipeda, tai pasiemiau 30 lt [oho kokie brangus diskai =o] Nuejau ir nusipirkau game. :D Grizau namo, pradejau zaisti, tada dar net patiko ortonas :oops: Veliau siaip ne taip atsiplesiau nuo pc, paziurejau Bam'o whois ir ziuriu ten yra kazkoks #wwe. Nuejau o ten topice idetas sitas puslapis ^^ Tai tokia mano istorija ^^ Thank u Bam for everythin =P

#12 WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
  • 1050 Pranešimai:
0

2005-07-27, 17:28

Dar atsimenu seniai pirma kart suzinojau apie wrestlinga is tokio segos grajaus (man rodos wadinosi wrestlemania nors mes wadinom tai "mustynes be taisykliu) ir is kazkokio Hogano filmo, tada dar nelabai domejausi bet kai pamaciau per btw :oops: pilna show (nu ju wersijos) pradejau rimtai dometis siusti matchus is wisur ir tt dar bandziau ikabet broli dometis bet jis pradejo dometis daug weliau (uz kokio men po mano matyto btw) uz mane tada kai jis pirma kart paziurejo mano turimus matchus nors apsimete kad jam wisiskai neidomu :) aisq wisalaik tik siunciau matchus ir biski pasiskaitydawau bet po to pamaciau kad brytas kalbejo su Bam wwe kanale apie naujo forumo kurima tai as sitam forume nuo 1 dienos sedziu, o dabar wis labiau domiuosi

#13 Guest_Hunter_*

• Svečiai

2005-07-27, 21:15

Na as wreslingu pradejau dometis gana senai pirma kova pamaciau 1999 kaip stingas kovesi pries HHH tada ta kova pasiurejau ir viskas net nebuvo minties pradeti rimciau dometis tiesiog smagiai pasiziurejau kaip pasimusi ir viskas taigi praejo daug metu ir viena diena btv isijungiau ir pamciau kad kazka rodo panasaus ka as esu mates taigi pradejau ziuret btv kovas o apie sy foruma suzinojau is deniso per chata tai dabar ir lankaus cia 8)

#14 Guest_Muzonas_*

• Svečiai

2005-07-27, 21:24

Na as ir apie Wrestlinga suzinojau budamas 9-10 metu,tiksliai nepamenu,prisimenu tais laikais kazkuris kanalas rode tas kovas,man labai patiko,netgi lipdukus su kramtomom(kazkada buvo) rinkau,Prisimenu mano megstamiausias tada buvo Big Boss Man,Sting.Po kazkiek laiko nustojo rodyt tas laidas,ir as nustojau ziuret,bet mazdaug pries 2 metus,radau savo ftp imesta Wrestlemania 14,nusprendziau paziuret kas ten per dalykas,paziurejes vel prisiminiau tuos kovotojus ir wrestlinga,megau intike landzioti po wrestlingo saitus,poto pradejo rodyt per btv tas raw laidas,dar labiau sudomino mane wrestlingas,bei sugalvojau paieskot lietuvisko wrestlingo forumo,tada radau si ,budamas siame forume,suzinojau apie tai ,kad galima siustis kovas,ppv ir laidas is intiko,ir taip isivaziavo iki dabar,ziuriu laidas beveik kas savaite,kas savaite atsisiunciu senuosius ppv,oj sukaupes dabar per 80 gb video ir toliau renku,netgi dabar rasydamas siunciuosi 2 ppv ,Armaggedon 1999 ir WCW Greed 2001 :)

#15 TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0

2005-07-28, 13:00

Hunter pasakė:

Na as wreslingu pradejau dometis gana senai pirma kova pamaciau 1999 kaip stingas kovesi pries HHH tada ta kova pasiurejau ir viskas net nebuvo minties pradeti rimciau dometis tiesiog smagiai pasiziurejau kaip pasimusi ir viskas taigi praejo daug metu ir viena diena btv isijungiau ir pamciau kad kazka rodo panasaus ka as esu mates taigi pradejau ziuret btv kovas o apie sy foruma suzinojau is deniso per chata tai dabar ir lankaus cia 8)

Kazint kodel jis parase sita foruma... Juk yra ir daugiau wrestlingo forumu lietuvoje.

#16 `MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2005-07-28, 17:34

Hunter pasakė:

Palauk - Sting vs. Triple H? Man reges WCW laikais Stingas nekarto nebuvo koves su Levesque :) Tada Triple H buvo jobberis - bet vistiek kiek as prisimenu tokios kovos nebuvo ivyke. Aplamai, Stingas visados venge kovu su tokiais jobberiais, koks buvo Levesque tais laikais. Gal tu cia kazka supainiojai? :|

#17 HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
  • 1112 Pranešimai:
0

2005-07-28, 21:44

na viskas prasidejo kai man buvo 5-6 metai prie segos :? ;)
man paskolino draugas zaidima wwf wrestle mania. tada as dar nezinojau kad ira toks sportas. pazaides ir perejes wrestlemania su savo Teciu pradejau dometis wrestlingu. po to pirma karta pamaciau hardcore macha jis buvo narve(man atrodo per tv3 ;) ) po to pradejau klausti savo Tecio ar ka nors jis zino apie wrestlinga, pasirodo jis juo irgi domejosi ;) na tada jis man parode kelis machus kuriuos buvo isirases
man atrodo tai buvo WCW nes buvo stingas :) na ir nuo to laiko domiuosi wrestlingu. :D :D

#18 Guest_Shadow_*

• Svečiai

2005-07-29, 19:54

Nu as kaip ir Lex,nusipirkau Sd!:Know your rule ir man labai praejo Kane,kviesdavausi chebra ir buvo labai smagu tada ilga pauze ir pastebejau,kad btv rodo Raw,nu ir prasidejo... :wink:

#19 Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
  • 643 Pranešimai:
0

2005-07-30, 09:55

Man,kaip ir kai kuriem,viskas prasidejo nuo segos,paskui gavau PS ,draugas dave zaidima Smackdown, o po to ir jau Smackdown 2 ,man draugas pasiule paziureti ir prisiminiau kai kuriuos kovotojus ir dabar beveik nepraleidzhiu neivienos serijos.

#20 XEUS

nMo Wrestling Guru

• nMo Hall of Fame
  • 816 Pranešimai:
7

2005-07-30, 17:59

Na, aš taip pat galiu papasakoti kaip pradėjau domėtis wrestlingu. Visu pirma buvo kompiuteriniai žaidimai ant NES - wwf wrestlemania ir pan., vėliau ant sega mega drive - wrestlemania:arcade game bei WWF RAW, WWF Royal Rumble, Super Wrestlemania. Na vėliau sekė UWFI kovos per BTV (apie 1997-98), vėliau RINGS kovos. Na, o 1999 metais perjungęs TV į REN TV kanalą pamačiau WCW Nitro - iš primo žvilgsio ir pamėgau, deja, 2000 metais per REN TV wrestlingą baigė rodyti, tačiau nuo 2000 turėdamas internetą, pradėjau naršyti, ieškoti info apie savo pamėgtas WCW žvaigždes, žiūrinėti įvykusių matčų photo ir pan. Išsiaiškinau, kad egzistuoja ir WWF, naujienas ir rezultatus nuolat sekiau - DDP debiutas WWF lygoje ir t.t. ir t.t. galop 2002 metų viduryje, vienas mano mėgstamiausių wrestlerių HBK (kas svarbiausia nebuvau matęs nė vienos jo kovos, tačiau jį buvau pamėgęs nuo tų žaidimų laikų) grįžo į pro-wrestlingą ir su HHH turėjo nuostabų matčą - aš ant bairio nusprendžiau per kazaa pabandyti paieškoti ir savo nuostabai radau tą matčą, peržiūrėjęs jį iš pradžių atsisiunčiau visus HBK matčus, kuriuos radau, vėliau TNA, ROH matčai. Tada dar apie Japonišką wrestlingą neturėjau nė žalio supratimo, tačiau plėsdamas savo žinias ėmiau skaityti apie Japonišką pro-wrestlingą ir pradėjau siųstis matčus - pirmieji žinoma buvo Misawa vs Kawada. Apie 2003 sausį aš jau orientavausi pakankamai normaliai viso pasaulio pro-wrestlinge (na gal dar apie lucha-libre mažokai žinojau).

#21 Guest_X_PaRty_*

• Svečiai

2005-08-15, 18:50

TIksliai neprisimenu bet irigi nuo segos viskas prasidejo :? pamacaw kaip bratkus su draugais zaisdavo wrestling graju ant segos ir kartu apie ji diskutavo as klausydavausi ir kaupdavau zines :o o paskui suzinojaw kad per btv rodo WCW kovas taj nuo to ir prasidejo visas domejimasis ir t.t :}

#22 Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0

2005-08-15, 19:04

per BTV rode WCW kovas? :o O bratkis ir jo draugai visiški neišmaneliai, nes iš sukauptų žinių neką apie wrestlingą žinai :?

#23 Guest_X_PaRty_*

• Svečiai

2005-08-15, 19:06

BBz man gal 5metai buwo,bet kazka prisimenu,kad BTV apie wrestling kazka rode

#24 WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
  • 1050 Pranešimai:
0

2005-08-15, 19:09

Ir sakai 5 metu pradejai kaupt zinias wrestlingo??? hmm na tai tu turbut jau uz XEUS daugiau zinot turetum.. :D
Nuotrauka
Nuotrauka

#25 Guest_X_PaRty_*

• Svečiai

2005-08-15, 19:11

Poto kazkur 3 metai pertrauka,per kuriuos pamirsaw as viska,bet paskui slabnai taip domejawsi ka rodydavo per tv,ar nete

Vartotojų skaito šią temą: 4

narių: 0, svečių: 4, slaptų narių: 0