Peršokti prie turinio

Tenisas

Temoje atsakymų: 5

#1 Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0

2005-12-16, 16:52

Siuo metu turbut megstamiausia sporto saka, lankau jau 3 menesius, sekasi gana neblogai dabar is grupes pradejau turbut geriausiai zaist (nu cia kiti man taip sake). Siandien labai nebloga treniruote buvo, vietoj 1 h buvo 2 h :) o vat po kaledu jau ir mazas turnyras bus, tai vat, labai patinka, idomu, smagu!

#2 RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
  • 1701 Pranešimai:
0

2005-12-16, 17:38

hm , kazkada lankiau , senai senai ... kadangi buvau mazas , didelio kruvio neduodavo , buvo boring ir meciau , beje galetum pakeist pavadinima i lauko tenisas , nes yra tox dalykas kaip ir stalo tenisas , kuri taip pat lankiau , manau labiau patiko , ir reakcija ganetinai patobulejo , dabar daznai speju pasitraukt kai jis meta i mane kanors (visi zino kas tas JIS) :)
Nuotrauka

#3 Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0

2005-12-16, 17:49

Rodyti pranešimąRazieL_, Dec 16 2005, 05:38 PM, pasakė:

hm , kazkada lankiau , senai senai ... kadangi buvau mazas , didelio kruvio neduodavo , buvo boring ir meciau , beje galetum pakeist pavadinima i lauko tenisas , nes yra tox dalykas kaip ir stalo tenisas , kuri taip pat lankiau , manau labiau patiko , ir reakcija ganetinai patobulejo , dabar daznai speju pasitraukt kai jis meta i mane kanors (visi zino kas tas JIS) :)

As dabar lankau 3 kartus i savaite, kruvis gana normalus, daznai sukaistu ir pavarges po trefkes bunu :D

#4 koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0

2005-12-16, 21:00

man ir norm kruvis ir trys kartai per savaite ,kur lankai Bam'ai ? Seip buna labai krutos vasara teniss camp
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

#5 Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0

2005-12-16, 22:20

Rodyti pranešimąkoltasXxX, Dec 16 2005, 09:00 PM, pasakė:

man ir norm kruvis ir trys kartai per savaite ,kur lankai Bam'ai ? Seip buna labai krutos vasara teniss camp

As angare lankau, cia netoli zoologijos sodo ir KTU :)

#6 koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0

2005-12-17, 16:39

as irgi ;]
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Vartotojų skaito šią temą: 4

narių: 0, svečių: 4, slaptų narių: 0